Bruiloft vieren of een bruiloft feest geven?

Wij hebben de locatie en de feestzalen!

bruiloft vieren en uw feest geven

Bruiloft vieren, verjaardagen of een jubileum: dit zijn bijzondere momenten waar je even bij wilt stilstaan. Deze speciale gebeurtenissen vragen om een geweldig feest en dat vier je natuurlijk met familie, vrienden en collega’s. Zalencentrum ‘t Gement is een mooie feestlocatie waar het mogelijk is om een feest te geven. Wij hebben diverse zalen die zeer geschikt zijn om uw bruiloft te vieren.

Vier je bruiloft bij ’t Gement in Aalst

Je feestavond is helemaal compleet met een All-in Trouw Arrangement van ‘t Gement. Helemaal op maat, precies zoals jullie het hebben willen. Doe een idee op uit ons gevarieerde aanbod.

Wil je onze bijzondere feestlocatie in het echt bewonderen? We hebben hier al vele feesten georganiseerd en denken graag met jullie mee hoe we ook van jullie feest een knallend succes maken. Aan de Maas ligt Aalst deze bijzondere plek is ideaal voor allerlei partijen; zoals bruiloften, bedrijfsfeesten, jubilea of verjaardagen.

Trouwen – Bruiloft vieren

Voor een bruiloft in Aalst, in de buurt van Zaltbommel en omstreken kunt u uitstekend terecht bij on Zalencentrum. Ons enthousiaste team staat klaar om van uw trouwdag de mooiste dag van uw leven te maken. Wij hebben namelijk alles in huis om er een onvergetelijke dag van te maken.

Een wel heel bijzondere bruiloft

Deze wel heel bijzondere dag is compleet naar uw wens in te vullen. Maak gebruik van onze ervaring in het organiseren van uw bruiloft. Neemt u gerust contact met ons op, dan kunnen we met u een afspraak maken en krijgt u een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn op deze twee unieke locaties.

Feestavond

Om uw feestavond vorm te geven hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Met deze arrangementen boekt u een totaalpakket, waarmee uw gasten niets tekort zullen komen. Onderstaand vindt u een aantal van deze arrangementen en wat deze bevatten. Als extraatje op uw feest kunt u kiezen uit verschillende kraampjes en lekkernijen om de inwendige mens te verwennen. Deze kraampjes kunt u op de pagina Eten & Drinken –> Kraampjes vinden

Feestarrangement 1

4,5 uur durend arrangement
2x koffie of thee met een aardbeibolgebakje
Onbeperkt consumpties
Diverse nootjes en bakkerszoutjes op tafel
5x warme borrelgarnituur
Als afsluiter koffie of thee met een bonbon

Feestarrangement 2

4,5 uur durend arrangement
2x koffie of thee met een aardbeibolgebakje
Onbeperkt consumpties
Diverse nootjes op tafel
5x warme borrelgarnituur
Als afsluiter koffie of thee met puntzak friet

Feestarrangement 3

4,5 uur durend arrangement
2x koffie of thee met een petitfour
Onbeperkt consumpties
Diverse nootjes op tafel
5x luxe warme borrelgarnituur
Als afsluiter koffie of thee met een saucijzenbroodje of puntzak friet

 Receptie geven

In plaats van een avondvullend programma kunt u ook kiezen voor een feestelijke receptie. Ook bij deze arrangementen wordt u lekker in de watten gelegd, het verschil is dat een receptie een tijdsduur heeft van 2 uur.

Receptiearrangement 1

Ontvangst met koffie of thee en een aardbeibolgebakje
2 uur onbeperkt consumpties
3x warme bittergarnituur
Diverse nootjes op tafel

Receptiearrangement 2

Ontvangst met koffie of thee en een petitfour
2 uur onbeperkt consumpties
3x luxe warme bittergarnituur
Diverse nootjes op tafel

Opties voor uw feest

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Entertainment

Entertainment

Videozuil

Videozuil
Hello!