Culturele bruiloften

zaal huren Culturele bruiloften

Culturele bruiloften - zaal huren

Zaal huren voor een bruiloftsfeest voor iedere cultuur!

Culturele bruiloften zoals een Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft: zalencentrum ’t Gement is van alle markten thuis en weet van alle traditionele bruiloften een geweldige belevenis te maken. WIj hebben voor elke gelegenheid een zaal te huur.

Een Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft!

Zalencentrum ’t Gement is van alle markten thuis.

Groot en uitbundig? Of klein en intiem?
Het is maar wat het bruidspaar kiest. Kleine bruiloften komt zelden voor bij bijvoorbeeld huwelijken van moslims. Traditioneel zijn het grote en feestelijke gebeurtenissen, waar de hele familie en kennissenkring bij betrokken is. Wij beschikken over 13 verschillende zalen die ieder hun eigen karakter en sfeer hebben. Grote kans dus dat wij een prachtige zaal hebben die goed past bij uw ideale bruiloft.

Cultureel feest

Het is mogelijk om niet alleen een zaal te huren maar ook de gehele locatie af te huren voor uw feest. Het is bij ons mogelijk om uw eigen catering te verzorgen en daar voor ook onze keuken te huren. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijfend contact met ons op.

 

Zalencentrum ’t Gement
Maximum aantal personen – Dansvloer, deels zittend: 300
Maximum aantal personen – zittend: 200

Hierbij dient de zaal weer opgeleverd te worden zoals het is afgeleverd, dus geheel schoon en stoelen opgestapeld. Wilt u de schoonmaak niet zelf verzorgen dan dient u dit bij de reservering kenbaar te maken en in dat geval zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Een prachtige zaal voor een prachtig feest.

Grote kans dat wij een prachtige zaal te huur hebben die goed past bij uw ideale bruiloft. Bij zalencentrum ’t Gement hebben we al tientallen jaren ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Dat betekent dat we de nodige kennis in huis hebben om van uw multiculturele bruiloft een groot succes te maken.

Bel ons en wij bespreken met u de mogelijkheden tel. 0418 677200.