De mooiste dag van uw leven!

Ervaring met bruiloften
U gaat trouwen? Dan willen wij u alvast van harte feliciteren! Dit wordt de mooiste dag van uw leven, want dat is wat uw bruiloft hoort te zijn. Een maandenlange (misschien wel jarenlange) voorbereiding gaat hieraan vooraf. Een soms wat hectische, maar vooral leuke periode. De mogelijkheden voor deze dag zijn eindeloos, weet u al wat u wilt?

Eén ding is in ieder geval al wel zeker: deze dag moet naar uw wensen verlopen en het mag u en uw gasten aan niets ontbreken. Dat is waarom vele bruidsparen hun weg weten te vinden naar Van der Stam Horeca! Jarenlang staan wij al bekend om de geslaagde huwelijksfeesten die bij ons worden gevierd, eerst alleen in Partycentrum Gambora, maar nu dus ook in Zalencentrum ’t Gement! Wij weten daarom ook als geen ander hoe wij u het beste bij kunnen staan. Heeft u ons advies nodig? Dan zullen wij er voor u zijn. Heeft u zelf de ideeën al en geen advies nodig? Dan zullen wij ervoor zorgen dat deze ideeën tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Beoordeling

8,7
Bruidsparen beoordelen ons met maar liefst een 8,7!

Uw wensen staan centraal
Zowel de feestelijkheden overdag als het feest in de avond kunnen bij ons gevierd worden. De gehele dag zullen we er zorg voor dragen dat jullie niets tekort komen. Onze locatie zal geheel ingericht worden naar uw wensen. U kunt de feestzaal ook uitbreiden met enkele opties, zoals een verlichte dansvloer, een speciale bruiloft-DJ en andere leuke effecten. Tevens is het natuurlijk mogelijk om de feestavond te verrijken met een culinair buffetje en heerlijke hapjes. Het wordt een feest om nooit te vergeten!

Aan alles wordt dus gedacht tijdens deze dag: van de aankleding van de zaal en het entertainment tot het eten en drinken. We bespreken graag met u in een persoonlijk gesprek al uw wensen en ideeën. Tevens kunt u tijdens deze afspraak een rondleiding krijgen door het pand en adviseren wij u graag waar nodig. Voor het maken van een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren bereiken op het telefoonnummer 0418-674444. Wij hopen dat u de volgende bent die wij blij mogen maken!

Opties voor uw feest

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Entertainment

Entertainment

Videozuil

Videozuil
Hello!