Marokkaanse, Turkse, Poolse of

andere culturele bruiloftsfeest geven?

marokkaanse-wedding-342345555

Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft, Poolse bruiloft, Surinaamse bruiloft of een Iraanse bruiloft vieren! Onze zalencentrums zijn van alle markten thuis.

Traditionele bruiloft vieren, groot en uitbundig? of juist klein en intiem?
Huwelijken van moslims zijn zeer traditioneel, het zijn grote en feestelijke gebeurtenissen, waar de hele familie en kennissenkring bij betrokken is. Een cultuurbruiloft vereist veel organisatie en regelwerk. Wij regelen van te voeren alles voor u zodat u als bruidspaar zich op de ceremonie kan richten. Wij beschikken over 8 verschillende zalen die ieder hun eigen karakter en sfeer hebben. Grote kans dus dat wij een prachtige zaal hebben die goed past bij uw bruiloft.

Wij hebben al tientallen jaren ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Dat betekent dat we de nodige kennis in huis hebben om van uw multiculturele bruiloft een groot succes te maken.
Ieder bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen. Bij islamitische bruiloften is het gebruikelijk dat er traditionele gerechten worden geserveerd. U kunt bij ons kiezen om uw gerechten zelf klaar te maken in een van onze zeer ruime keukens. Maar ook met onze catering is vrijwel alles mogelijk en dat geeft u de vrijheid die u nodig heeft voor een perfecte bruiloft.

Bel ons om onze locaties bekijken 0418-67700

Opties voor uw feest

Eten & Drinken

Eten & Drinken

Entertainment

Entertainment

Videozuil

Videozuil
Hello!