Culturele bruiloften

Turkse bruiloft vieren? zaal huren of locatie!

Turkse bruiloft vieren? zaal huren of locatie!

Zaal huren voor een Turks bruiloftsfeest!

Zalencentrum het Gement biedt de ideale locatie voor het vieren van een Turkse bruiloft. Onze zalen zijn ruim, sfeervol en bieden voldoende plaats voor alle gasten en traditionele rituelen die bij een Turkse bruiloft horen. Onze zalen kunnen prachtig ingericht worden met traditionele Turkse decoraties, zoals kleurrijke bloemen, sfeervolle verlichting en prachtige tapijten. Ook beschikken wij over moderne faciliteiten, zoals audiovisuele apparatuur en airconditioning, om jouw evenement zo comfortabel mogelijk te maken.

Bovendien bieden wij een uitstekende catering service met een breed scala aan heerlijke Turkse gerechten en zoete lekkernijen. Onze professionele chefs bereiden alles met de grootste zorg en aandacht, zodat jouw gasten kunnen genieten van de beste smaken uit de Turkse keuken. Onze zalen zijn flexibel in te richten en kunnen volledig worden aangepast aan jouw wensen en behoeften. Of je nu een grote dansvloer wilt voor traditionele Turkse dansen of een speciale ruimte wilt voor de bruid en bruidegom, bij Zalencentrum het Gement is alles mogelijk.

Kortom, als je op zoek bent naar een geschikte locatie voor het houden van een Turkse bruiloft, dan is Zalencentrum het Gement de perfecte keuze. Neem gerust contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden en wij helpen je graag verder om jouw Turkse bruiloft onvergetelijk te maken!

Zalencentrum ’t Gement biedt alle mogelijkheden om uw Turkse bruiloft te organiseren.

Als feest locatie is ’t Gement zeer geschikt. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om zelf uw catering te (laten) verzorgen. Wij stellen ook hiervoor onze volledig ingerichte professionele keuken ter beschikking. Vraag naar de mogelijkheden 0418 – 677200

 

De voordelen;

  • Makkelijk bereikbare locatie centraal gelegen tussen Zaltbommel, Gorichem en Den Bosch;
  • Grote groepen zijn welkom;
  • Keuze uit verschillende zalen;
  • Meubilering en inrichting naar keuze;
  • De mogelijkheid uw eigen catering en decoratie te (laten) verzorgen;
  • Professionele kinderbegeleiding en activiteitenplan;
  • Professionele theatertechniek (prachtig licht en geluid) aanwezig;
  • Ruime parkeergelegenheid;
  • Optimale klimaatbeheersing; 

Alles voor een Turkse bruilof te vieren!

Zalencentrum ’t Gement is van alle markten thuis.

Groot en uitbundig? Of klein en intiem?
Het is maar wat het bruidspaar kiest. Kleine bruiloften komt zelden voor bij bijvoorbeeld huwelijken van moslims. Traditioneel zijn het grote en feestelijke gebeurtenissen, waar de hele familie en kennissenkring bij betrokken is. Wij beschikken over 13 verschillende zalen die ieder hun eigen karakter en sfeer hebben. Grote kans dus dat wij een prachtige zaal hebben die goed past bij uw ideale bruiloft.

Cultureel feest

Het is ook mogelijk om niet alleen een zaal te huren maar ook de gehele locatie af te huren voor uw feest. Het is bij ons mogelijk om uw eigen catering te verzorgen en daar voor ook onze keuken te huren. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Zalencentrum ’t Gement:
Maximum aantal personen – Dansvloer, deels zittend: 300
Maximum aantal personen – zittend: 200

 

Na het feest dient de zaal weer opgeleverd te worden zoals hij was, dus geheel schoon en stoelen opgestapeld. Wilt u de schoonmaak niet zelf verzorgen dan dient u dit bij de reservering kenbaar te maken en in dat geval zullen er schoonmaakkosten in rekening worden gebracht.

Een prachtige zaal  voor een prachtig feest.

Grote kans dat wij een prachtige zaal te huur hebben die goed past bij uw ideale bruiloft. Bij zalencentrum ’t Gement hebben we al tientallen jaren ervaring in het organiseren van bruiloften en partijen. Dat betekent dat we de nodige kennis in huis hebben om van uw multiculturele bruiloft een groot succes te maken.

Bel ons en wij bespreken met u de mogelijkheden tel. 0418 677200. Neem contact op met ons.