Leer uw collega’s echt kennen!

Wilt u uw collega’s eens op een andere manier leren kennen? ’t Gement heeft alles voor een onvergetelijk bedrijfsfeest of een leuke personeelsdag. Heeft u geen idee wat u voor uw personeel moet organiseren? Vraag het dan aan ons, wij kunnen namelijk leuke activiteiten en feestjes voor u regelen! Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een mooie solextocht door de Bommelerwaard met aansluitend een heerlijke barbecue, een warm & koud buffet of een culinair diner. Ook kunt u kiezen voor een teambuildingsparcours met allerlei leuke spellen, waarbij alles draait om een gezellige dag voor u en uw personeel om de onderlinge band te onderhouden en te versterken.

Op zoek naar een compleet avondvullend feestprogramma? Dan kunt u gaan voor een all-in feestavond. Tijdens deze avond kunt u onbeperkt genieten van eten, drinken en top-entertainment! Waar het op de werkvloer vaak blijft bij een praatje bij het koffieautomaat, zult u tijdens deze avond uw collega’s pas écht leren kennen. Gezelligheid staat natuurlijk voorop! De entertainers zullen er met hun humor voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt en niemand achterblijft. Deze avond is zeer geschikt voor een feestje met uw personeel en zal ook voor positieve invloeden zorgen op de werkvloer. Na zo’n show als deze kan dat natuurlijk ook niet anders!

Voor bedrijfsfeesten hebben wij speciale arrangementen samengesteld. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat! De diner-themashow is het uitje voor uw personeel!

Bekijk hieronder de lijst van activiteiten die wij voor u hebben uitgezocht. Mocht u iets anders wensen, neem dan even contact met ons op. Wij kunnen heel veel voor u regelen!

Bekijk onze activiteiten

IK HOU VAN HOLLAND

Het is één van de meest bekeken spelprogramma’s van de afgelopen jaren: Ik Hou Van Holland. Dit spelprogramma is de basis voor een gezellig arrangement dat u bij ons kunt boeken: het Ik hou van Holland arrangement!
Dit pakket, bestaande uit spellen, een quizmaster en een DJ, staat garant voor een avond gezelligheid. U speelt het spel zoals u het kent van televisie en u word hierin begeleid door uw eigen “Linda de Mol”. Het spel bestaat uit verschillende blokken waarbij diverse vragen en opdrachten centraal staan. Ook zal muziek een belangrijke rol spelen tijdens deze avond.

Het Ik Hou Van Holland spel wordt zo gespeeld dat iedereen aan bod komt om mee te doen en punten te verdienen. Moge de beste winnen!

KARAOKE NIGHT

Iedereen kent het, en of je het nu toe wilt geven of niet, iedereen vindt het leuk. Wat is er nu meer hilarisch dan de zangtalenten van je vrienden, familie of collega’s aanschouwen en daar hartelijk om te lachen? Boek daarom onze karaokeset, met een veelvoud aan meezingers, hits en mooie liedjes.

De avond wordt verder aangekleed door spelelementen toe te voegen aan de karaoke-optredens, allerlei attributen worden geïntroduceerd en de concurrentie stijgt verder en verder.

Met onze karaokeset bent u verzekerd van een gezellige avond vol hilariteit en wie weet wordt er wel een nieuwe ster ontdekt!

OUD-HOLLANDSE SPELLEN

Het zijn de oudste, en misschien ook wel bekendste, spelletjes van Nederland. De Oud-Hollandse spellen. Spellen als stokvangen, spijkerpoepen en het spiraalspel staan al eeuwen garant voor plezier en vermaak.

Bij ons kunt u oude tijden weer doen herleven, door ons Oud-Hollandse Spellen arrangement te boeken! Hierbij leveren wij diverse klassieke Oud-Hollandse spelletjes, waarmee u zich geen moment hoeft te vervelen.

Heeft u zelf suggesties voor spellen die niet mogen ontbreken? Laat het ons dan weten, wij regelen het voor u!

SHOOTING EXPERIENCE

Bij de Shooting Experience kunt u kennis maken met 2 tot 4 van de onderstaande schietactiviteiten. Deze activiteiten hebben een tijdsduur van 45 tot 60 minuten per activiteit.

U kunt kiezen uit boogschieten, luchtbuks schieten, blaaspijp schieten, luchtdrukpistool schieten, kruisboog schieten en de Kickstar Target Practice. Bij de Kickstar Target Practice is het de bedoeling om met speciale boogschietpijlen zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten.

Al deze activiteiten vinden plaats onder leiding van een professionele instructeur die een oogje in het zeil houdt voor de veiligheid en u tevens voorziet van de beste tips en tricks.

BALLONVAREN

U heeft vast wel eens over een ballonvaart gedroomd, om net als een vogel te zweven en de wereld te bekijken vanaf grote hoogte, verlost van de drukte van alledag. De oudste manier van ballonvaren, in een luchtballon. Ontspannend turend van horizon naar horizon met een zicht van 360 graden in het rond…

Een ballonvaart is een unieke belevenis die nog lang in uw herinnering zal blijven. Wij laten uw droom graag uitkomen. Boekt u vandaag een ballonvaart, dan heeft u morgen uw ticket in huis.

U verzamelt bij Partycentrum Gambora te Gameren, van daaruit vertrekken we naar de locatie waar we zullen opstijgen.

Bedrijfsfeest geven? 't Gement is de ideale feestlocatie, te huren voor uw feest!
Hello!