vergaderruimte huren?

Voor vergaderingen en andere zakelijke bijeenkomsten bent u bij ’t Gement natuurlijk aan het juiste adres. In de loop der jaren heeft Van der Stam Horeca een sterk netwerk opgebouwd met vele zakelijke partners. Al deze partners zijn het over één ding zeker eens: het is fijn vergaderen op onze locaties. Niet alleen kunnen wij u alle faciliteiten bieden die u nodig heeft, we kunnen ook een zaal geheel naar uw wens inrichten.

Perfecte ligging
Zalencentrum ’t Gement geniet een uitstekende ligging voor zakelijke partners: midden in het land, tussen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch, 10 minuutjes vanaf de A2 (afslag Zaltbommel). Tevens beschikken wij over een ruim aantal parkeerplaatsen, zodat uw medewerkers en/of zakelijke relaties voor de deur uit kunnen stappen.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende zalen, die allemaal hun eigen charme hebben. Wij geven u graag een advies voor de keuze en inrichting van een zaal, mocht u dat wenselijk vinden.

'Vergaderen bij Gambora, vergaderen in stijl!'

Vergaderen en confereren in verschillende vergaderzalen. Niet opgedeeld door scheidingswanden, maar eigen inspirerende vergaderruimte. Modern ingerichte zalen, in een mooie locatie. De zalen hebben daglicht, comfortabele stoelen en moderne audiovisuele voorzieningen. Professionele audiovisuele ondersteuning is ook bij ons in te huren. Bel ons voor informatie over onze bijzondere fraaie vergaderruimtes, zodat u kunt bekijken welke vergaderzaal of combinatie van vergaderruimtes passend is voor uw bijeenkomst

Als vergadercentrum kunnen wij u alle belangrijke faciliteiten bieden die tegenwoordig benodigd zijn voor een fijne vergadering. Zo heeft u bij ons de beschikking over goedwerkende WIFI, iets wat tegenwoordig essentieel is. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze beamers, projectieschermen, flipovers, notitieblokken en (draadloze) microfoons.

Vergaderen onder het genot van een heerlijke lunch, geweldig diner of uitgebreid buffet?
U zult merken dat het vergaderen een stuk prettiger verloopt als het zakelijke met het aangename gecombineerd wordt. Daarom kunt u bij ons kiezen uit verschillende arrangementen, waarbij er naast het vergaderen ook plaats is voor een heerlijke lunch en eventueel s’ avonds een diner of buffet. Klinkt Zalencentrum ’t  Gement als een interessante optie voor uw volgende vergadering? Schroom dan niet contact met ons op te nemen! Wij bespreken met u graag alle mogelijkheden!

Hello!