Pianozaal

PIANOZAAL

De grootste zaal binnen ’t Gement is de Pianozaal. Deze zaal is bij uitstek geschikt voor bruiloften en andere grote feesten. Deze zaal heeft een capaciteit van 300 personen en kan vergroot worden naar 380 personen door het openen van schuifwanden, mocht dat nodig zijn. De Pianozaal beschikt over een groot podium met daarop een schitterende piano. Daarnaast zorgt de speciale verlichting voor extra sfeer in deze zaal. Deze zaal beschikt ook over een geluidssysteem van hoge kwaliteit, waardoor u op uw feest kunt genieten van heldere klanken.

Daarnaast biedt de Pianozaal zeer veel mogelijkheden op het gebied van faciliteiten. Zo bevindt er zich een podium, een heldere geluidsinstallatie, een beamer en nog veel meer. Kortom, de mogelijkheden zijn hiermee onbeperkt!

In de zaal kunt u gebruik maken van verschillende opstellingen, die u aan ons door kunt geven. Wij adviseren u graag over hoe u de ruimte in deze zaal het beste kunt benutten. Niet alleen voor feesten is deze zaal geschikt, maar ook voor examens, vergaderingen en andere grote zakelijke bijeenkomsten.

Klik op onderstaande afbeeldingen om de desbetreffende zaal te bekijken!

AALSTERS CAFÉ

DE VISSERIJ

ZAAIWAARD

Hello!